Breaking News

MIRATOHET PROJEKT-BUXHETI AFATMESEM DHE BUXHETIN FAKTIK 2016!

Eshte dashur te mblidhet per here te trete keshilli Bashkiak i Shkodres per te miratuar buxhetin faktik te vitit 2016 si dhe Projekt-buxhetin afatmesem! Pavarsisht miratimit debatet mes kshilltareve dhe kryebashkiakes nuk kane munguar! Shkak eshte bere propozimi i bashkise shkoder per te rritur numrin e administrates se Bashkise Shkoder. Kryebashkiakja tha se pjesa e shtuar do te jete me kontrata te perkohshme, ne sektore sezonal

Ndersa keshilltari Isuf Meta ka kerkuar qe administrata e re te perqendrohet ne njesite administrative.

Keshilltaret kane qene skeptik edhe mbi te ardhurat e 6-mujorit te pare te bashkise shkoder! Ku plani i 6-mujorit eshte realizuar ne masen 81%, ndersa ne 6-mujorin e dyte pritet qe Velipoja te rrise arketimet e Bashkise Shkoder!

Lexoni dhe kete

“DUHET VETEM NJE INFRASTRUKTURE E MIRE PER RRUGEN E THETHIT”

Problematika me borën  që sjell bllokimin e rrugës se Thethit është e tillë prej disa …