MIRDITE, VLERSOHET ME “STEMEN E ARTE” CRISTOFORO PALMIERI

Në përfundim të misionit të tijë 25- vjeçar Mirdita ka nderuar aqipeshkvin e zones Monsionor Cristoforo Palmierin. Për kontributin e vyer në vepra të ndryshme të promovimit njerëzor me aktivitet social për të varferit dhe të rinjte në veçanti Bashkia e vlersoj Palmirin me “Stemen e Arte”. Titulli ju dorezua nga Kryebashkiku i Mirdites Ndrec Dedaj në një ceremoni të organizuar me këtë rast ku merrnin pjese autorite lokale, klerik si dhe dhjetra qytetar.

Ne fjalen e tije Mons. Cristoforo Palmieri, ka falenderuar të gjithë banoret e Mirdites që u bene pjesë e rrugetimit të tij të gjatë në këto zoona.

Mons. Cristoforo Palmieri erdhi në Mirdite në moshen 24-vjeçarë dhe që atehere ka dhenë një mbeshtetje të pacmuar tëk çdo përson ne nevoj si dhe kontriboj në ndertimin e disa objekteve të kultit dhe arsimore.  Ai tashme largohet nga Rresheni dhe Shqiperia duke marrë më vetë vlersimin e shumë njerzve që e njohen.

Lexoni dhe kete

“ME SKENËN, PA SKENËN” RIKTHEN NË SHKODËR YMER BALËN

Kishte zgjedhur skenën e teatrit “Migjeni” për të promovuar librin e tij të ri “Me …