Breaking News

MIREMBAJTJA E RRUGEVE NACIONALE

Reshjet e borës ditët e fundit në Shkodër kanë krijuar probleme herë pas here edhe në aksin nacional Shkodër-Hani Hotit dhe Shkodër-Muriqan, dy pikat që lidhin Shqipërinë me Malin e Zi. Pavarësisht situatës së rënduar firma e cila ka në mirëmbajtje këto dy akse bashkë me rrugën Ura e Kirit-Mjedë në Shkodër ka vënë në dispozicion të gjitha mjetet dhe punonjësit duke mbajtur të hapur aksin Shkodër-Hani Hotit.

I pranishëm në Shkodër pë të mbikqyrur situatën dhe punën që është bërë ishte edhe zëvendësdrejtori i Autoritetit Rrugor Shqiptar Ergys Verdho i cili thotë se pavarësisht problematikës nga reshjet e borës situata në rrugët e Shkodrës që kanë firmat e kontraktuara nga ARRSH ka qenë e kënaqshme.

Gjatë ditës së sotme në aksin Shkodër-Hani Hotit dhe Shkodër-Muriqan të gjitha mjetet mund të kalojnë pa asnjë lloj vështirësie duke qenë se këto dy rrugë të rëndësishme janë të hapura në të gjithë gjatësinë e tyre.

Lexoni dhe kete

74-VJETORI I VRASJES SE PREK CALIT

Këtë të hënë të 25 marsit është përkujtuar 74-vjetori i vrasjes së Prek Calit. Familjarë, …