Friday , 19 January 2018

MIREMBAJTJA E RRUGEVE RURALE NGA BASHKIA SHKODER

Mirëmbajtja e rrugëve rurale vijon të jetë në fokus të Bashkisë Shkodër. Një gjë e tillë u bë e ditur edhe nga drejtori i shërbimeve në Bashkinë Shkodër, Alfred Luleta. Ai tha se për mirëmbajtjen e këtyre rrugëve, bashkia ka një fond prej 18 mln lekësh të reja për vitin e kaluar dhe këtë vit.

Luleta tregoi edhe ndërhyrjet që janë bërë nga Bashkia Shkodër, ndërkohë pranoi se fondi është i vogël.

Ndër të tjera, drejtori i shërbimeve në Bashkinë Shkodër theksoi se do të ndërhyhet në ato rrugë që janë më emergjente.

Lexoni dhe kete

ZGJEDHJET LOKALE NE ULQIN NE “AUTOCHTHONOUS”

Autostrada Adriatiko-Joniane do kaloi nëpër bregdetin e Ulqinin duke u lidhur me Velipojën dhe më …