Saturday , 14 December 2019

“MIRËNJOHJA E QYTETIT” PËR HAXHI FEJZI ZAGANJORIN

Myftinia Shkodër dhe Këshilli i Bashkisë Shkodër kanë organizuar pasditën e së premtes ceremoninë e dhënies së titullit “Mirënjohja e qytetit” për imamin e xhamisë së Rusit, Haxhi Fejzi Zaganjori. I pranishëm në këtë aktivitet, myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed Sytari foli për punen e Zaganjorit ndër vite.

Titulli iu dorëzua nga kryetari i këshillit bashkiak Shkodër, Xhemal Bushati.

Ndërkohë, vetë imam Zaganjori foli për mungesën e miqve të tij në këtë takim.

Në këtë takim merrnin pjesë ish-deputetë, përfaqësues të Bashkisë Shkodër, Këshillit Bashkiak Shkodër, por edhe të afërm dhe miq të haxhi Fejzi Zaganjorit.

Lexoni dhe kete

“TRE VETE NE NJE VARKE PA LLOGARITE NIK PREL MUJEN”

Në datat 12, 13, 14 dhe 15 dhjetor në teatrin “Migjeni” të Shkodres shfaqet premiera …