Saturday , 17 March 2018

MJETE DHE VESHJE TE REJA PER REPARTIN ZJARREFIKES NE SHKODER

Ne kuader te permiresimit te kushteve te punonjesve prane repartit zjarrefikseve Shkoder, Bashkia Shkoder ka bere te mundur kete te Hene shperndarjen e disa mjeteve dhe veshjeve te reja per keto punonjes. Nje kujdes qe i kushtohet nga bashkia per keto punonjes.

Sipas Gjurajt, ne ndryshim nga vitet e tjera, jane plotesuar nevojat e ketyre punonjesve. Ndersa,  fondi ne total per kete repart i kalon 40 mln leke te vjetra.

N/kryetari i Bashkise Shkoder beri me dije se ne ditet ne vijim do te vijne disa mjete te tjera te vecanta per sherbimin zjarrefikes.

Lexoni dhe kete

“REAGO PER NJE JETE TE SIGURTE”

Në kuadër të projektit “Reago për një jetë të sigurtë”, organizata Intelektualët e Rinj Shpresë, …