Wednesday , 2 December 2020

Mjetet ne gatishmeri ne rrugen e Kombit!

Prej 24 oresh borepastrueset dhe mjetet per hedhjen e skories e kripes jane vene ne fuksion te plote per te siguruar levizjen pa probleme te mjeteve ne rrugen e kombit. Situata eshte monitoruar ne vazhdimsi pas rreshjeve te debores te rena nje nate me pare duke shmangur problemet me prezencen e debores dhe ngricave ne kete segment.

Kjo gjendje gadishmerie do te jete e vazhdueshme kryesisht ne segmentin fan kalimash ku debora eshte edhe me prezente. Erin ndreca specialist ne drejtorine rajonale te autoritetit kombetar te rrugeve ka bere te ditur se disponohet e gjithe logjistika e nevojshme qe siguron levizjen pa probleme ne rrugen e kombit.

Edhe policia rrugore po monitoron situaten. Shefi i rrugoreve ne lezhe valentin florini ka apeluar ndaj drejtuesve te mjeteve qe te jene te kujdesshem si dhe mbajne zingjiret e debores, pasi per kete qellim do te kete kontrolle qe mund te sjelle edhe pengimin e levizjes se tyre.

Levizja ne rrugen e kombit ka qene pa probleme, por kerkohet qe gjate mbremjes me uljen e ndjeshme te temperaturave te rritet kujdesi i drejtuesve te mjeteve gjate levizjes.

Lexoni dhe kete

PRODHIMI I ENERGJISË SË PASTËR NË SHKODËR

Shkodra është e para në prodhimin e energjisë së pastër. Mesazhi është përcjellë me vendosjen …