Wednesday , 21 October 2020

MOLLCA: TE GJITHE ABONENTET JANE PAJISUR ME MATESA

30 Qershori ka qene afati i fundit per vendosjen e matesve nga OSHEE si per bizneset private ashtu edhe ato familjare. Dy jave pas kalimit te ketij afati drejtori i OSHEE-se per njesine Shkoder Xhevat Mollca ben me dije se ne Shkoder jane vendosur ne masen 100%

 

Por problem mbeten disa banesa ne zonen e Dukagjinit dhe Komanit, per shkak te tensionit te ulet

Operatori i sherbimit te energjise elktrike ka bere me dije se pas dates 30 qershor ne cdo abonent familjar apo biznes qe nuk ka te vendosur matesat, do te nderpritet energjia elektrike.

Lexoni dhe kete

MAMURRAS, URA E DROJES RREZIKON SHEMBJEN

Ura e Drojës në Mamurras rrezikon të shembet për herë të dytë për shkak të …