Friday , 18 September 2020

“MONEDHA”, LIBRI I RI I AUTORES LIFE HASA

“Monedha” eshte titulli i librit te autores Life Hasa, qe u promovua kete te Shtune ne bibloteken “Marin Barleti” te qytetit te Shkodres. Libri “Monedha” eshte nje pasqyre e qarte e jetes reale ne te cilen po kalojme dhe pabarazia sociale dhe gjinore jane elementet baze te ketij libri. Autorja Life Hasa flet per tematiken qe trajton libri dhe thekson se eshte nje liber per te gjitha moshat.

Ne paraqitjen e vellimit me tregime “Monedha”, moren pjese shkrimtare dhe anetare te Shoqates se Shkrimtareve Shkoder.

Lexoni dhe kete

“Aaa KUSH ASHT N’DERË” MBYLLET ME SUKSES

“Aaa kush asht n’derë” erdhi për publikun shkodran edhe mbrëmjen e së enjtes, i cili …