Breaking News

MONITORIMI I KUSHTEVE HIGJENO-SANIATARE NE INSTITUCIONET ARSIMORE

Monitorimi i kushteve higjeno-sanitare në institucionet arsimore publike në Bashkinë Shkodër ka qenë në fokus të një takimi të zhvilluar këtë të shtunë në Shkodër. Organizatorët e këtij projekti prezantuan fazën përfundimtare të tij dhe thanë se rezultatet e arritura do ti vlejnë këtyre institucioneve arsimore.

Në këtë takim merrnin pjesë përfaqësues të shoqerisë civile dhe institucioneve arsimore Shkodër.

Lexoni dhe kete

GJAKMARRJA, 50 TE VRARE DHE 130 TE PLAGOSUR NE 2018

Organizata “Operazione Colomba” organizoi këtë të premte aktivitetin e radhës ndërgjegjësues në luftën kundër gjakmarrjes …