Monday , 20 September 2021

MONS. ANGELO MASSAFRA, 20 VITE IPESHKEV. CELEBROHET MESHA E SHENJTE

Ne 6 janar diten e deftimit te Zotit, Arqipeshkevi metropolitan Shkoder-Pult Imzot Angelo Massafra ,mbushi 20 vite nga shugurimi i tij si Ipeshkev. Mesha solemne iu dedikua pikerisht ketij pervjetori. Ne fjalen e tij Imzot Angelo Massafra kujtoi momentin qe Papa Gjon Pali i II e shuguroi si Ipeshkev

Bariu i krishtere ka edhe nje enderr se si deshiron qe ta shohe kishen.

Pervec qindra qytetareve ne meshen e shenjte moren pjese edhe Arqipeshkevi Tiran-Durres, Gjergj Frendon, I ngarkuari me pune i selise se shenjte Monsinjor Romano si dhe kryetarja e keshillit te qarkut Greta Bardeli. Besimtaret u luten per shendetin e monsinjor Angelo Massafres i cili sherbeu ne vitet me te veshtira ne metropolin verior, mision te cilin e kryen edhe aktualisht.

Lexoni dhe kete

“GISHTËZAT”, SHFAQJE PËR FËMIJË NË AMBIENT TË HAPUR

E kishin përgatitur shfaqjen që të jepet në teatrin “Migjeni”, një shfaqje për fëmijë, me …