Saturday , 7 December 2019

MORATORIUMI I GJUETISË, TAKIM NË SHKODËR

Moratorium i gjuetisë nuk ka sjellë asgjë pozitive, përkundrazi ka ndihmuar ato që nuk zbatojnë ligjin. Moratoriumi është zgjatur shumë për tu zbatur. Kështu shprehën përfaqësues të shoqatave të gjuetisë në vendin tonë, teksa zhvilluan këtë të mërkurë një takim në qytetin e Shkodrës.

Ndërkohë vetë presidenti i federatës së gjuetisë Thimi Perri i ka dërguar kryeministri Rama një letër-kërkesë për hapjen e gjuetisë për ato specie që tashmë janë shtuar.

Lexoni dhe kete

NXENESIT E AKOMODUAR NE SHENGJIN NISIN SHKOLLEN

Në shkollën 9-vjeçare “At Zef Pllumi” në Shëngjin numri i nxënësve është dyfishuar. Fëmijet e …