Wednesday , 4 August 2021

“MORATORIUMI SHTYHET PER INTERESA PERSONALE”

 

Shoqata e gjuetareve “Jakup Bjari” ka dale kunder propozimit te shtyrjes se moratoriumit te gjuetise. Shtyrja e moratoriumit vjen si efekt i interesave personale qe kane individe te caktuar, pasi moratoriumi eshte respektuar vetem nga shoqata thone anetaret e kesaj shoqate. Shoqata e gjuetareve do ti bashkohe protestes diten e enjte ne sheshin Nene Tereza ne Tirane

Gjuetia e paligjshme eshte problemi kryesor, pasi askush nuk i ka ndaluar.Shoqata e gjuetareve eshte e bindur se do te ndjeke ne cdo hallke te ligjshme deri ne gjykate kundershtimin e shtyrjes se moratoriumit.

Lexoni dhe kete

ISHP APEL NDAJ QYTETARĂ‹VE PĂ‹R VAKSINIMIN

EkspertĂ«t e Institutit tĂ« ShĂ«ndetit Publik kĂ«shillojnĂ« qytetarĂ«t qĂ« kanĂ« mbi 6 muaj qĂ« e …