MOSHAT E PUNEKERKUESVE PRANE ZYRES SE PUNES SHKODER

Numri i punekerkuesve mbi 50 vjeç eshte ne ulje, nderkohe qe nje vit me pare numri ka qene shume me i larte. Nje gje e tille deklarohet nga drejtorja e zyres se punes Shkoder, Rozafa Zmijani ne nje prononcim per mediat. Ndersa numri i te rinjve qe kerkojne pune eshte ne rritje prane zyrave te punes.

Por, ka edhe prej atyre personave qe humbasin statusin e punekerkuesit.

Nder te tjera, drejtorja e zyres se punes Shkoder thote se kerkesat me te medha te punes jane nga meshkujt.

Lexoni dhe kete

PIKTURA PER SHTEPINE E TE MOSHUARVE SHKODER

Me rastin e rikonstruksionit të ambjentit të “shtëpisë së të moshuarve” në Shkodër, nxënësit e …