MOTI PENGON FESTIMIN E DITES SE VERES NE LEZHE

Dita e veres nuk u festua këtë vit në Lezhë.Kushtet atmosferike penguan zhvillimin e aktiviteve, ndërsa qytetit të ngjante me ditë të zakonshme.

Aktivitet e programuara nga Bashkia Lezhë për tu zhvilluar në kalanë mesjetare të qytetit u anulluan.Shkak u bë moti i vrejtur me temperatura të ulëta, ku munguan munguan as reshjet e shiut.

Pavarësisht kushteve atmosferike kalaja ka hapur dyert për vizitoret ku nuk munguan qytetaret të cilët sfiduan motin dhe zgjodhenlëtë vend për të kaluar diten e veres e cila është një feste zyrtare.Kjo është hera e para që moti bëhet pengese për festimin e ditës së veres në Lezhë feste e cila është kthyer në traditë të përvitshme edhe në këtë qytet.

Lexoni dhe kete

ORGANIZOHET DITA OLIMPIKE NE LEZHE

Eshtë organizuar në Lezhë Dita Olimpike.Ky aktivitet bëri bashkë nxënësit e të gjitha shkollave, të …