Saturday , 16 November 2019

MUAJI I LETËRSISË, PËRMBYLLEN AKTIVITETET

Nje autor mjaft i lexuar si Alfred Çapaliku u perzgjodh nga shkolla “28 Nentori” dhe DRKK Shkoder per te permbyllur muajin e letersise. Ne nje takim me nxenesit e shkolles, Çapaliku foli jo vetem per librin por edhe per copeza jete dhe flete romanesh.

Muaj i letersise u shtri ne disa shkolla, teksa libri pati vemendje maksimale dhe vleresime per autore te ndryshem.

Lexoni dhe kete

KONKURSI I HISTORISË MES SHKOLLAVE TË SHKODRËS

Këtë të mërkurë është zhvilluar finalja e konkursit në lëndën Histori, në kuadër të 75-vjetorit …