Monday , 11 November 2019
Breaking News

MUAJI I LETËRSISË

Në kuadër të muajit të letërsisë, gjimnazi “28 Nëntori” në qytetin e Shkodrës ka zhvilluar një takim në biblotekën “Marin Barleti”. I ftuar në takim me nxënësit e kësaj shkolle ishte Grigor Banushi, i cili tregoi edhe përse zgjodhi Shkodër në këtë bashkëbisedim me nxënësit.

Natyrisht në fokus të takimit ishte letërsia, ku nxënësit i drejtuan edhe pyetje shkrimtarit Banushi.

Lexoni dhe kete

FESTA NDËRKOMBËTARE E HUMORIT MBLEDH MË TË MIRËT E HUMORIT

Festa Ndërkombëtare e Humorit do të mbledhë në teatrin “Migjeni” të Shkodrës aktorët më të …