Sunday , 17 February 2019

MUAJI I RAMAZANIT, MYFTINIA SHKODER SHTRON IFTARIN E RRADHES

Në kuadër të muajit të Ramazanit, Myftinia Shkodër ka shtruar iftarin e rradhës. Në këtë iftar merrnin pjesë përfaqësues të komuniteteve fetare në Shkodër dhe të institucioneve të ndryshme. Por, i ftuar i veçantë ishte presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta. Në fjalën e tij, ai uroi besimtarët musliman për një agjerim të lehtë.

Ndërkohë, myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed Sytari, tha se sprovat e sotme po na shtyjnë drejt një rimëkëmbje të shpirtit dhe besimit e të vetëdijes kombëtare.

Besimtarët musliman në vendin tonë kanë hyrë në 10 ditët e fundit të agjerimit të muajit të Ramazanit.

Lexoni dhe kete

“KURANI, NE JETEN E MUSLIMANEVE”

Pasditën e së mërkurës, Myftinia Shkodër organizoi aktivitetin me temë : “Kur’ani në jetën e …