Sunday , 17 February 2019

MUAJI I RAMAZANIT PER BESIMTARET MUSLIMAN

Muaji i shenjtë i Ramazanit për besimtarët muslimanë ishte në fokus të hytbes të kësaj të premte të mbajtur nga myftiu i Shkodrës, imam Muhamed Sytari. Në hytben e mbajtur në vakefin e xhamisë së vjetër Tabake, afër xhamisë së Plumbit, imam Sytari ftoi besimtarët që të kontrollojnë zemren e tyre dhe të flasin me të për ta afruar me këtë mirësi. Sipas Sytarit ky muaj është një mirësi për të na kthyer nga dyert e pendimit dhe bamirësisë.

Besimtarët musliman në vendin tone do të përgatiten për agjerimin e muajit të Ramazanit që prej datës 16 maj.

 

Lexoni dhe kete

BOCETET E GJERGJ KASTRIOTIT EKSPOZOHEN NE AMBJENTET E QKF-se

Boçetet e Gjergj Kastriotit Skëndëbeut të punuara nga skulptor të ndryshem janë ekspozuar në ambjentet …