Wednesday , 27 June 2018

MUNGESA E FONDEVE DHE PROBLEMATIKAT E RRUGEVE

Mungesa e fondeve dhe problematikat e rrugeve ishin ne fokus te diskutimeve te anetareve te Keshillit Bashkiak Shkoder, gjate mbledhjes se zhvilluar pasditen e se Martes. Ato evidentuan disa problematika qe qytetaret ndeshen çdo dite ne Bashkine Shkoder.

Nga ana tjeter, kryebashkiakja e Shkodres, Voltana Ademi, u ndal per te komentuar buxhetin e vitit 2018.

Sipas Ademit, disa prej rrugeve te qytetit te Shkodres qe kane problematika te ndryshme prej vitesh do te pesojne nderhyrje

Lexoni dhe kete

DESHTON MBLEDHJA E ASAMBLESE SE PERGJITHSHME TE VLLAZNISE

Ka dështuar mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme të Vllaznisë, e planifikuar për tu zhvilluar këtë …