Thursday , 1 October 2020

MUNGESA E ILAÇEVE NE SPITALIN RAJONAL TE SHKODRES

Mungesa e ilaceve ne spitalin Rajonal te Shkodres vijon te jete nje problem shqetesues per qytetaret. Keto te fundit e pranojne se ka mungese ilacesh ne spital dhe theksojne se detyrohen ti blejne ilacet qe u nevojiten ne farmacite prane spitalit.

Por, pervec mungeses se ilaceve, qytetaret shprehin edhe shqetesime te tjera.

Keshtu, pervec problemeve apo shqetesimeve qe perballen qytetaret, nje tjeter problem qe atyre u shtohet eshte edhe mungesa e ilaceve, cka i detyron keto te fundit te sorollaten neper spital apo edhe jashte tij.

Lexoni dhe kete

“TE RINJTE DUHET TE ORJENTOHEN DREJT KURSEVE PROFESIONALE”

TĂ« rinjtĂ« duhet tĂ« orjentohen drejt kurseve tĂ« formimit profesional pĂ«r tĂ« patur njĂ« vend …