Saturday , 7 December 2019

MUNGESA E INFORMACIONIT NE GJYKATA

Shërbimet administrative gjyqësore në gjykatat Shkodër ishin në fokus të prezantimit të një projekti në qytetin e Shkodrës. Në këtë takim u prezantuan disa prej gjetjeve të këtij raporti, duke dhënë pamje të situatës, problematikat, si edhe rekomandimet për përmirësimin e ofrimit të shërbimeve administrative në gjykatat e Shkodrës.

Kjo dëgjesë publike u zhvillua nga “People in focus”, një projekt i financuar nga Bashkimi Europian.

Lexoni dhe kete

NXENESIT E AKOMODUAR NE SHENGJIN NISIN SHKOLLEN

Në shkollën 9-vjeçare “At Zef Pllumi” në Shëngjin numri i nxënësve është dyfishuar. Fëmijet e …