MUNGESA E INVESTIMEVE NE BASHKINE LEZHE

Qeveria e ka diskriminuar Bashkinë e Lezhës në këto dy vite, ndaj dhe investimet kanë qenë të pakta.Kështu është shprehur Kryetari i Bashkisë, Fran Frrokaj, gjatë prezantimit të buxhetit të vitit 2018, si dhe planit të shpenzimeve sipas programit dhe struktures ekonomike, për periudhen 2018-2020.Sipas Frrokajt me financat që dispunojnë, njesitë vendore e kanë të pamundur për të realizuar investime.

Frrokaj ka pranuar fryerjen e administrates, çka ka sjellë dhe veshtiresi financiare për këtë njesi vendore gjatë këtij viti.

Para se të dërgohet në miratim në këshillin Bashkiak buxheti i vitit 2018 i bashkisë Lezhë u diskutua me grupet e interesit, ku u prezantun dhe investimet që do të realizohen.

Lexoni dhe kete

LEZHE, OSHEE INVESTIME NE NJESITE BLINISHT E KALLMET

Fshatrat e njesive Administrative Blinisht dhe Kallmet, në Lezhë nuk do të keneë më probleme, …