Friday , 19 January 2018

MUNGESA E INVESTIMEVE NE OBJEKTET E KULTURES NE SHKODER

Shume objekte historike ne Shkoder nuk jane te skeduara dhe nuk kane informacionin e duhur. Kjo vjen edhe per shkak se ne Shkoder ne vitet e fundit ne objektet e kultures nuk eshte investuar shume, prandaj duhet nje vemendje me e madhe nga ministria e kultures. Deklarata vjen nga kryebashkiakja e Shkodres, Voltana Ademi, e cila shtoi se Bashkia Shkoder mundohet te mirembaje ato objekete qe menaxhon.

Sipas Ademit, edhe Bashkia Shkoder do te angazhohet per mirembajtjen e objekteve te kultures ne territorin e saj.

Lexoni dhe kete

LEZHA BEHET GATI PER TE PERKUJTUAR 550-VJETORIN E VDEKJES SE SKENDERBEUT

Lezha është bërë gati për të përkujtuar 550-vjetorin e vdekjes së heroit tonë kombëtar Gjergj …