Wednesday , 24 January 2018

MUNGESA E MBESHTETJES SE BASHKISE SHKODER NDAJ TREGUT TE BAGETIVE

Problemi i tregjeve vijon te jete nje problem serioz dhe kerkon nje menaxhim me te mire nga pushteti lokal. Administratori i tregut te bagetive ne Stom-Golem te qytetit te Shkodres, Gjovalin Stolaj, shprehet se i eshte bere nje shkrese Bashkise Shkoder per ti mbeshtetur, me te pakten 2 punonjes te policise bashkiake. Por, sipas Stolajt deri tani nuk ka pasur nje reagim nga Bashkia Shkoder pavaresisht kontakteve te vazhdueshme me kete institucion, por edhe administratorin e njesise administrative rrethina.

Administratori i ketij tregu kerkon mbeshtetjen e bashkise pasi me sistemimin e tregtareve duhet edhe nderhyrja e punonjesve te policise bashkiake.

Lexoni dhe kete

”MUNGESA E KRYEBASHKIAKUT MARINAJ, FYERJE NDAJ MALESOREVE”

Keshilltarja e djathte ne Keshillin Bashkiak Malesi e Madhe. Mimoza Rexhvelaj ka komentuar mungesen e …