Saturday , 19 October 2019

MUNGESA E MESUESVE TE PIKTURES NE SHKOLLA

Maturantët e këtij vitit në shkollën e mesme artistike “Prenkë Jakova” kanë paraqitur paraditën e kësaj të mërkure punimet e tyre në pikturë. Punime të realizuara gjatë 4 viteve të fundit dhe për këto flet drejtori i shkollës Anton Kaftalli.

Por, Kaftalli ngre një shqetësim që sipas tij nëpër shkolla 9 -vjeçare të fshatit mungojnë mësuesit profesionistë të pikturës.

Në këtë ekspozitë u paraqitën edhe punime që trajtonin emigracionin në vendin tonë.

Lexoni dhe kete

BB: 40% E SHQIPTARËVE NË EMIGRIM ME ARSIM TË LARTË, JA ÇFARË THOTË TUKA

Raporti më i fundit i Bankës Botërore tregon se 40% e shqiptarëve në emigrim janë …