Wednesday , 17 January 2018

MUNGESA E NDERHYRJES NE KANALET E DYTA DHE TE TRETA

Nderhyrja ne kanalet e dyta dhe te treta te njesive administrative ne Bashkine Shkoder ka qene shume e vogel. Prandaj, eshte dashur nderhyrja e vete institucionit te Bashkise Shkoder ne keto kanale qe te pastrohen nga mbetjet e ndryshme. Keshtu u shpreh drejtori i bujqesise ne Bashkine Shkoder, Alban Sekja, teksa ishte i ftuar ne emisionin “Miremengjes” te Tv Rozafa.

Sekja ben me dije se deri ne fund te vitit parashikohen rreth 56 km kanale te dyta dhe te treta te pastruara.

Sipas Sekjes, shkak per mos-pastrimin e ketyre kanaleve nder vite ka qene mos-angazhimi i bordit te kullimit.

Lexoni dhe kete

PUNONJËSIT E KOMPANISË “ALCABLE”, TAKIM NË BASHKINË SHKODËR

Punonjësit e kompanisë “Alcable” ose ish-uzina e telave në qytetin e Shkodrës nuk po marrin …