MUNGESA E NDRIÇIMIT NE UNAZEN LINDORE TE QYTETIT TE SHKODRES

Mungesa e ndriçimit ne unazen lindore te qytetit te Shkodres vijon te jete nje problematike qe nuk po merr nje zgjidhje prej nje viti. Autoritit Rrugor Shqiptar ne Shkoder dhe Bashkia Shkoder  ia lene fajin njera-tjetre per kete problematike. Por, kete te merkure, Bashkia Shkoder, nepermjet pergjegjesit te ndriçimit te sherbimet publike, Altin Salihi ka dale ne nje deklarate per mediat duke sqaruar pozicionin e bashkise per kete aks rrugor.

Sipas Salihit, Bashkia Shkoder eshte e gatshme per te marre ne administrim kete aks rrugor.

Si rrjedhoje, Bashkia Shkoder kerkon nga ARRSH qe te shyeje detyrimet ndaj OSHEE dhe me pas ta mirembaje kete aks rrugor, por deri sa te ndodhe nje gje e tille, banoret do te detyrohen te perballen me mungesen e ndriçimit publik pergjate ketij aksi.

Lexoni dhe kete

KONTROLLET E KRYERA NGA AUTORITETI KOMBETAR I USHQIMIT

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural krahas vëmendjes për kontrollet e produkteve ushqimore, ka kushtuar …