Wednesday , 2 December 2020

MUNGESA E SINJALISTIKES NE KRYQEZIMIN PARA ISH-DERES SE ZOOTEKNIKES

Mungesa e sinjalistikes dhe shpejtesite e medha te automjeteve te ndryshme tek kryqezimi para ish-deres se zooteknikes ne qytetin e Shkodres jane kthyer ne nje rrezik serioz per qytetaret. Jo me larg se dje nje aksident ka ndodhur prane ketij kryqezimi, por fatmiresisht nuk ka pasur viktima, por vetem deme materiale. Banoret e zones kerkojne vendosjen e bumeve dhe te vijave te bardha, ne menyre qe drejtuesit e automjeteve te ndalojne sadopak shpejtesine e automjeteve te tyre.

Sic duket edhe ne pamje, ky kryqezim nuk ka as edhe nje sinjalistike dhe natyrisht nuk ka nje rregullore qe te ndaloje drejtuesit e automjeteve qe levizin shpejt, ku rreziku kryesor eshte edhe per femijet e kesaj lagje qe duhet te tregohen te kujdesshem kur shkojne ne shkolle.

Lexoni dhe kete

PRODHIMI I ENERGJISË SË PASTËR NË SHKODËR

Shkodra është e para në prodhimin e energjisë së pastër. Mesazhi është përcjellë me vendosjen …