Tuesday , 21 August 2018
Breaking News

MUNGESA E TRANSPARENCES NGA BASHKIA SHKODER

Një tjetër temë që solli debate në mbledhjen e rradhës të Këshillit Bashkiak Shkodër ishte edhe mungesa e informacionit dhe transparencës. Një shqetësim i tillë u ngrit nga dy këshilltarët Fatlum Nurja dhe Mark Rupa. Madje, Nurja ishte më i ashpër, teksa e konsideroi bashkinë një administratë letrash dhe që nuk bën asnjë punë, ndërkohë sipas tij Këshilli Bashkiak Shkodër është vëndosur në pozita qesharake.

Në mbledhjen e kësaj të hënë të Këshillit Bashkiak Shkodër u miratuan edhe 6 pikat e rendit të ditës, që ishin të fokusuara kryesisht tek ndihma ekonomike për muajin Gusht.

Lexoni dhe kete

SHPERTHIMET E BOMBOLAVE

Në 6-mujorin e parë të këtij viti, Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial ka vendosur 52 …