Wednesday , 17 January 2018

MUNGESA E TREGUT TE SHPENDEVE NE SHKODER

Mungesa e tregjeve vijon te mbetet nje sfide per Bashkine Shkoder. Kete te Enjte tregtaret e shpendeve ne zonen e Rusit ne Shkoder kane dale ne nje proteste per shkak se nuk kane nje vend ku te tregtojne. Tregtare thone se vete bashkia u ka caktuar vendin per te shitur, ndersa tani nuk i lejon. Ato shprehen se nuk zene trotuarin dhe bashkia duhet tu caktoje vendin ku te shesin, pasi me kete pune mbajne familjen.

Gjithashtu, tregtaret e shpendeve pohojne se nese nuk merret parasysh kerkesa e tyre do te dergojne nje peticion ne drejtim te Bashkise Shkoder.

Lexoni dhe kete

PUNONJËSIT E KOMPANISË “ALCABLE”, TAKIM NË BASHKINË SHKODËR

Punonjësit e kompanisë “Alcable” ose ish-uzina e telave në qytetin e Shkodrës nuk po marrin …