Friday , 22 October 2021

MUNGON TREGU, KALBEN PRODUKTET BUJQESORE NE ZADRIME

Produktet bujqësore të kultivuara nga fermeret në Zadrimë të Lezhës po kalben.

Ndonëse këtë vit ka patur super prodhim, sigurimi i tregut është kthyer në sfidë, pasi ka rënie të fuqisë blerëse.

Bujqësia është i vetmi burim të ardhurash për shumë familje në Zadrime dhe në mungesë të tregut për produktet që prodhojnë, fermeret thonë se po falimentojnë. Ata kërkojnë mbështetje nga shteti për të përballuar këtë situatë të vështire.

Në mungesë të tregut dhe mbështetjes nga shteti, shumë familje në Zadrime të Lezhës kanë nisur të heqin dorë nga sektori i bujqësisë.

Lexoni dhe kete

“TRANSPORTI URBAN NË SHKODËR DREJT KAPITULLIMIT”

Që nga data 8 gusht, kur u organizua protesta për shërbimin e transportit urban, situata …