Wednesday , 26 June 2019

MUZEU I SHKODRES, ATRAKSION PER TURISTET E HUAJ

Edhe gjatë kësaj periudhe nga fillimi I vitit dhe deri tani ka pasur interesim për të vizituar Muzeumet e Shkodrës, një ndër ta është edhe Muzeu historic “Oso Kuka”. I cili tashmë ka nisur edhe kontaktet me operatorët turistik në bashkëpunim edhe me Zyren e Turizmit të Bashkisë së Shkodrës.

Gjyrezi shton se muzeu është I pasur me objekte të ndryshme si dhe për vizitorin është mjaft atraktiv.

Rrjeti I muzeve të Shkodrës është një mundësi e mirë për cdo turist të njihet me historinë e qytetit, arkeologjinë, etnografinë si dhe me të kaluaren në periudha të ndryshme të zhvillimit social, historic dhe politik.

Lexoni dhe kete

DORËHIQET DREJTORI I BURGUT TË REÇIT

Ndryshime në burgun e Reçit në Malësi të Madhe. Kështu, drejtori i këtij burgu, Gëzim …