MUZEU “MARUBI” NE 2019-en

Drejtori i Muzeut Kombëtar të Fotografisë ” Marubi” Lucjan bedeni në një konferencë për shtyp përi prezent programin e këtij muzeu për vitin 2019. Rëndësi e vecantë do i jepët sipas Bedenit ditëve të trashëgimisë Europiane. Ndërsa u ndal edhe për vitin që lam pas ku u shpreh se ka pasur rritje të vizitortëve dhe një sërë aktivitetesh të rëndësishme.

Muzeu Kombëtar i Fotografisë ” Marubi” gjatë vitit që lam pas ka pasur hapjen e ekjspzitave të autorëve të njohur botëror, si dhe të fotografëve vëndas që kanë lënë në gjurmë në artin e fotografisë.

Lexoni dhe kete

RRITJA E ÇMIMIT TË NAFTËS, KONFINDUSTRIA KUNDËR BALLUKUT

Konfindustria shprehet e shqetësuar lidhur me nismën e fundit të Ministres së Infrastrukturës dhe Energjisë, …