Breaking News

MUZEU “OSO KUKA”, FLUKS TURISTESH NE SEZONIN E VERES

Muzeu “Oso Kuka”, muzeu i kështjellës dhe “Vendi i Dëshmisë dhe Kujtesës” njohin një numër prej rreth 8 mijë vizitorësh deri tani, duke përfshirë muajt Maj – Gusht. Një gjë e tillë bëhet e ditur nga përgjegjësi i arktivit pranë muzeut “Oso Kuka”, Anelmo Spahija. Ai thotë se turistët vijnë kryesisht nga Italia, Franca dhe vendet fqinje të Ballkanit.

Ai tregon edhe për çfarë janë më të interesuar më shumë turistët.

Gjysma e dytë e gushtit pritet të sjellë numër më të lartë turistësh pranë këtyre muzeve të qytetit të Shkodrës.

Lexoni dhe kete

“PO SHKRUEJ PER VEDI E SHKODREN”, BOTOHET LIBRI I PIKTORIT SIMON RROTA

“Po shkruej për vedi e Shkodrën”. Kështu titullohej libri i botuar me ditarin e mbajtur …