Monday , 17 January 2022

MUZIKA KORALE DHE ROLI I SAJ NË EDUKIMIN E STUDENTËVE

Në ambjentet e teatrit “Migjeni” është organizuar  koncerti i dytë  me këngë të vjetra shqiptare por dhe të huaja me studentët e universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”. Organizatori  i këtij koncerti ka folur mbi  muzikën korale dhe rolin e saj në edukimin e studentëve.

Ky koncert më herët është zhvilluar në ambjentet e rektoratit të universitetit. Synimi është zhvillimi i muzikës korale dhe ndikimi i saj në edukimin e studentëve, për të ruajtur dhe kultivuar muzikën e bukur dhe të pastër shqiptare.

 

Lexoni dhe kete

EKSPOZITA “ARTI PËR TË MOS HARRUAR”

NĂ« kuadĂ«r tĂ« aktiviteteve pĂ«r “JavĂ«n e PavarĂ«sisĂ«”, Bashkia ShkodĂ«r, si çdo vit tashmĂ«, organizon …