Wednesday , 20 November 2019

MYFTINIA LEZHE PRET VIZITA PER FITER BAJRAM

Si çdo vit dhe ne tradite, myftinia e lezhes ka pritur vizitat e personazheve publike te ketij qyteti per festen e fiter bajramit, ku jane percjellur edhe urimet per te gjithe besimtaret myslimane te qarkut te lezhes dhe gjithe shqiperise.

Festat fetare jane pjese e perbashket e te gjithe komunitetit, ndaj kjo menyre jetese ne harmoni dhe paqe eshte konsideruar si vlera me e mire e popullit shqiptar qe duhet te transmetohet edhe tek brezat.

Nderkohe ne oret e para te mengjesit dhjetra besimtare musliman ne lezhe ju drejtuan xhamise se qytetit per faljen e namazit.

Lexoni dhe kete

“FEJA SI INSTRUMENT PËR PAQEN”

Përfaqësuesit e komuniteteve fetare janë bërë bashkë këtë të marte në kuadër të konferencës ndërkombëtare …