MYFTINIA SHKODER, NDIHMA ME USHQIME

Myftinia Shkodër vijon të jetë në ndihmë të shtresave në nevojë, veçanarisht në muajin e Ramazanit. Kështu, këtë të enjte u dhuaruan ndihma ushqimore për përsonat me aftësi të kufizuar mendore në Shkodër. Përfaqësuesi i myftinisë, Lavdrim Hamja, shprehet se ua kemi borxh kësaj shtrese, ndërkohë që numri i përsonave që kërkojnë ndihmë është në rritje. Prandaj, shteti duhet të bëjë më shumë për këtë shtresë.

Nevojat për këto familje janë të mëdha dhe shteti duhet të na ndihmojë më shumë, pasi ndihemi të diskriminuar shprehet Vitore Toma, sekretare e kësaj shoqate.

Këto ushqime ndihmojnë sadopak familjet e këtyre përsonave, por përsëri ndihmat duhet të jenë më të shumta në drejtim të tyre.

Lexoni dhe kete

RRITJA E ÇMIMIT TË NAFTËS, KONFINDUSTRIA KUNDËR BALLUKUT

Konfindustria shprehet e shqetësuar lidhur me nismën e fundit të Ministres së Infrastrukturës dhe Energjisë, …