Tuesday , 29 September 2020
Breaking News

MYFTINIA SHKODËR NË NDIHMË TË SHOQATËS SË INVALIDËVE SHKODËR

Myftinia Shkodër vijon të jetë në ndihmë të shtresave në nevojë, veçanarisht në muajin e Ramazanit. Kështu, këtë të mërkurë përfaqësues të Myftinisë Shkodër kanë dhuruar 50 pako ushqimore për shoqatën e invalidëve para-tetraplegjikë dega Shkodër.

Beqiri kishte një mesazh për ato që mund të ofrojnë ndihma për këtë shtresë….

Në fakt, edhe më herët Beqiri ka bërë apel në drejtim të institucioneve të ndryshme që të shtojnë vëmendjen dhe kujdesin ndaj kësaj shtrese.

Lexoni dhe kete

BANORI NË LEZHË: KËRKESA KEMI BËRË BOLL, GJË NUK SHOHIM

Shumë familje të Lezhës janë ende në pritje të shtetit sa i përket rindërtimit të …