Wednesday , 20 June 2018

MYFTINIA SHKODER, VIZITE NE KOPSHTIN “AROME TRENDAFILI”

Ne kuader te aktiviteteve qe organizon Myftinia Shkoder, kete te Enjte, myftiu i Shkodres me nje grup imamesh zhvilluan nje vizite ne kopshtin “Arome Trendafili” te qytetit te Shkodres. Femijet e ketij kopshti recituan vjersha te ndryshme ne prani te pranishemve. Nga ana tjeter, Imam Sytari foli per punen e ketyre mesuesve qe kane ne edukimin e ketyre femijeve.

Aktivitete te tjera pritet te zhvillohen ne ditet e ardhshme nga Myftinia Shkoder deri ne mbyllje te kalendarit te aktiviteteve me teme “Ne hapat e Resulullahut”.

Lexoni dhe kete

“AHENGU SHKODRAN DHE TRANSFORMIME TE TIJ NE PERIUDHEN SOCIALISTE”

NĂ« kuadĂ«r tĂ« programit tĂ« bisedave pĂ«r artin, kĂ«tĂ« tĂ« mĂ«rkurĂ« u zhvillua takimi i …