Myftiu i Shkodrës: Janë plotësuar kushtet që njerëzit të kthehen në xhamia në mënyrë të plotë

Prej veprave të mira është leximi i Kuranit. Prandaj, jemi të ftuar në këtë kohë të meditojmë dhe reflektojmë për të kuptuar se në këtë muaj ka filluar të shpallet Kurani. Kështu u shpreh myftiu i Shkodrës, imam Muhamed Sytari, në hytben e kësaj të premte, teksa u ndal tek rëndësia e 10 ditëshit të fundit të muajit të Ramazanit.

Sipas imam Sytarit janë plotëuar kushtet që njerëzit të kthehen në xhamia në mënyrë të plotë…

Lexoni dhe kete

MYFTINIA SHKODËR NË NDIHMË TË SHOQATËS SË INVALIDËVE SHKODËR

Myftinia Shkodër vijon të jetë në ndihmë të shtresave në nevojë, veçanarisht në muajin e …