Monday , 28 September 2020

MYFTIU I SHKODRËS, TAKIM ME KRYEBASHKIAKEN VOLTANA ADEMI

Myftiu i Shkodrës imam Muhamed Sytari ka zhvilluar vizitën tradicionale të fillim vitit në Bashkinë e Shkodrës. Vizita e sotme ka patur një të veçantë dhe lidhet me 30 vjetorin e rikthimit të lirisë së besimit tek shqiptarët pas gati 50 viteve diktaturë. Një vit aktivitete të përbashkëta me Bashkinë e Shkodrës, në përkujtim të një jubileu shumë të rëndësishëm, është ideja që është dakortësuar në mes imam Sytarit dhe kryebashkiakes Voltana Ademi.

Viti 2020 shënon 30 vite nga rikthimi i lirisë së besimit për të gjithë shqiptarët dhe për këtë është një përvjetor që meriton të sillet në kujtesë përmes aktiviteteve të larmishme dhe të shtrira në kohë.

Lexoni dhe kete

NDËRHYRJET E MINISTRISË NË NDIHMË TË TURIZMIT

Pandemia solli një ndikim tepër të madh në sektorin e turizmit. Për këtë, ministria e …