Friday , 30 October 2020

MYFTIU I SHKODRËS VLERËSON FIGURËN E EMIRIT TË KUVAJTIT

Nga hytbja e së premtes, myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed Sytari, vlerësoi figurën e Emirit të Kuvajtit, Sheik Sabah El-Ahmed El-Xhabir Es-Sabah, Prijës i Bamirësisë, udhëheqës me qëndrime dinjitoze rreth çështjes së Palestinës, thirrës drejt paqtimit, i cili ka ndërruar jetë para pak ditësh.

Në fjalën e tij para besimtarëve, myftiu Sytari tha se Kuvajti është një shtet që nuk e ka harruar asnjëherë Shqipërinë dhe shqiptarët, pa asnjë interes.

Gjatë hytbes, myftiu Sytari u ndal edhe tek tema të tjera aktuale.

Lexoni dhe kete

SITUATË PROBLEMATIKE NË KALANË E LEZHËS

Kjo është situata e krijuar në kalanë mesjetare të qytetit të Lezhës pas reshjeve të …