Mandatory Credit: Photo by Martin Siepmann/imageBROKER/Shutterstock (10028144a) Interior of the Parruca Mosque, Xhamia e Parruces, Shkodra, Shkoder, Qark Shkodra, Albania VARIOUS

NAMAZI I FITER BAJRAMIT DO FALET NË XHAMI

Besimtarët muslimanë në Shkodër do kenë mundësi të falin nesër namazin e Fiter Bajramit në xhami.

Gjithashtu, ceremonia e vizitave do organizohet në xhaminë e Parrucës nga ora 09:00 – 10:30.

Ndërkohë, përfaqësuesi i Myftinisë Shkodër, Arben Halluni, kërkoi marrjen e masave nga besimtarët.

Lexoni dhe kete

KUJDESI NË PËRDORIMIN E BOMBULAVE TË GAZIT

Bombulat e gazit vijojnë të jenë problem në banesat e qytetarëve. Për këtë, Ridvan Bushati, …