NATA E ISRASE DHE MIRAXHIT

Imam Muhamed Sytari Myftiu i Shkodreës cdo natë përmes rrjetit të tij social dhe ekranit të Televizionit Rozafa i drejtohet besimtarëve me leximet e Israsë dhe Miraxhit. Në leximet e tij Imam Muhamed Sytari i drejtohet besimtarëve sidomos në këto ditë të vështira, kur pavarësisht se vështirësive shpresa në Zot është kryesorja dhe ai do na shpërblejë…

Feja ka ardh që të pastroj njeriu dhe ta shpëtoi njeriun dhe ne duhet të afrohemi me Zotin u shpreh Imam Sytari. Nata e Israsë dhe Mi’raxhit është “Njëra ndër netët e mëdha, të cilën muslimanët e festojnë dhe jetojnë në përkujtimin e saj që sa e sa shekuj, në të cilën natë i Dërguari i Zotit u ftua nga ana e Allahut prej Mekës në Kudsi Sherif e prej këtu për në qiell, i pritur dhe i mirëseardhur me nderimet më të larta, për të parë me sytë vet tërë atë që e ka krijuar Allahu, dhe për t’u bindur në fitoren përfundimtare të Islamit dhe ardhmërinë e tij të ndritshme”.

Lexoni dhe kete

TË TJERA PAKO USHQIMORE NGA MYFTINIA SHKODËR

Myftinia Shkodër ka dhuruar disa pako ushqimore këtë të enjte për shoqatën e personave me …