Monday , 25 October 2021

NATA FINALE E “BEST 10 NORTH” NE QYTETIN E SHKODRES

E kthyer ne tradite tashme, Agjensia e Spektakleve “Buna 1” ka organizuar pasditen e se Merkures spektaklin “Best 10 North” ne qytetin e Shkodres. Ky aktivitet u zhvillua ne ambjentet e teatrit “Migjeni”, i cili ishte i mbushur me figura te njohura te artit te qytetit te Shkodres. Agjensia e Spektakleve “Buna 1” me president Arben Mazin nderoi personazhet publik te Shkodres per kontributin e tyre gjate vitit 2016.

Per disa jave me radhe ka qene publiku qe ka votuar ne adresen e internetit te kesaj agjensie per politikanin e vitit, aktorin, regjisorin, kengetarin, sportistin e vitit, e shume fushe te tjera. Ndarja e cmimeve ishte momenti me emocionues dhe ne te njejten kohe protagonist te dorezimit te trofeve, ishin personalitete te artit e kultures, pushteti vendor si dhe politikes ne Shkoder.

Lexoni dhe kete

“GISHTĂ‹ZAT”, SHFAQJE PĂ‹R FĂ‹MIJĂ‹ NĂ‹ AMBIENT TĂ‹ HAPUR

E kishin pĂ«rgatitur shfaqjen qĂ« tĂ« jepet nĂ« teatrin “Migjeni”, njĂ« shfaqje pĂ«r fĂ«mijĂ«, me …