Tuesday , 16 August 2022

“NATURAL BREGU”, DYQANI MË I RI QË I SHTOHET QYTETIT TË SHKODRËS

“Natural Bregu” është dyqani më i ri që i shtohet qytetit të Shkodrës. Një dyqan në të cilin gjeni shumëllojshmëri produktesh natyrale. Aty ku produkti i mjaltës është i çertifikuar, ndërsa gjeni edhe çajra të ndryshme.

Pronari i këtij biznesi, Petrit Bregu, tregon se do të ketë edhe zbritje çmimesh me rastin e Festës së Kurban Bajramit…

“Natural Bregu” e gjeni në sheshin e Zdrales dhe është çdo ditë në shërbim të qytetarëve.

Lexoni dhe kete

TOKA BUJQESORE KTHEHET NE LANDFILL INERTESH

Ishte në emigracion dhe kur u rikthye 2 vite më parë e gjeti token bujqësore …