Saturday , 28 March 2020
Breaking News

NDËRGJEGJËSIMI NDAJ KANCERIT TË GJIRIT

Vijojnë në Shkodër aktivitetet në kuadër të muajit për ndërgjegjësimin e kancerit të gjirit. Kështu pasditën e së mërkurës u zhvillua një aktivitet nga Drejtoria Rajonale e Kulturës Kombëtare Shkodër dhe institucione të tjera.

Ndërkohë, mjekët bëjnë apel që të kryhet sa më shpejt mamografia.

Në këtë aktivitet merrnin pjesë gra të qytetit të Shkodrës, por edhe më gjërë.

Lexoni dhe kete

PENSIONISTËT: NUK KEMI KUSH TË KUJDESET PËR NE

Pensionistët edhe pse e kanë të ndaluar të dalin nga shtëpite për shkak të koronavirusit, …