Thursday , 5 December 2019

NDERHYRJE INFRASTRUKTURORE NE KAKARRIQ

Banoret e fshatit Kakarriq në Njesinë Administrative të Balldrenit në Lezhë nuk do të kenë më veshtiresi në lëvizje. Bashkia Lezhë ka rehabilituat dhe asfaltuar rrugen në qender të fshatit nga shkolla deri në breg të lumit drin. Punimet u inspektuan nga nënkryetarja e bashkisë Alfrida Marku dhe Administratori i Balldrenit Soveljan Kosova.

Realizimi i këtij investimi është pritur mjaft mirë nga banoret e këtij fshati të cilët thonë se kjo rrugë ka qenë e domosdoshme. Gjithashtu Bashkia Lezhë do të bëjë të mundur dhe ndriçimin e qendres së fshatit Kakarriq.

Lexoni dhe kete

“NE LAÇ DO TE NDERTOHET NJE LAGJE E RE”

Në qytetin e Laçit do të ndërtohet një lagje e re ku do vendosen të …