Monday , 26 October 2020

NDËRHYRJET E MINISTRISË NË NDIHMË TË TURIZMIT

Pandemia solli një ndikim tepër të madh në sektorin e turizmit. Për këtë, ministria e kulturës ndërmorri disa masa, siç ishte reduktimi i çmimit të biletës në muze të ndryshëm apo edhe hyrja falas në kala ditë të diele çdo muaj brenda sezonit turistik, por e shtyrë edhe deri në fund të shtatorit.

Për këtë flet edhe drejtorja e DRKK Shkodër, Majlinda Laçaj.

Mbyllja e kufijve solli edhe reduktim të vizitorëve drejt muzeve apo siteve arkeologjike në vendin tonë.

Lexoni dhe kete

DITA NDËRKOMBËTARE E SHKOPIT TË BARDHË

Në Ditën Ndërkombëtare të Shkopit të Bardhë, ose siç njihet ndryshe dita e të verbërve, …